O nama

El. posta Stampa PDF

Poštovani posjetioci,

Autounion d.o.o Trebinje osnovan je 1988 godine, zapošljava 12 visokostručnih radnika koji svojim iskustvom daju doprinos kvalitetu naših usluga. U toku 2011 smo se uselili u novi - moderno opremljeni prostor.

U sklopu Autounion centra posluje auto servis, vulkanizerska radnja i prodavnica autodijelova, kao i caffe bar u kome se možete osvježiti i sačekati završetak posla koji ste nam povjerili.

Preporučujemo se, pored fizičkih lica, i malim i velikim preduzećima za održavanje voznog parka.

Odlučili smo se da Vam se u skladu sa svjetskim trendovima rasta i razvoja Internet tehnologija i ovim putem približimo u poslovnoj komunikaciji, te predstavimo na jednostavan i pregledan način naše usluge.

Ovdje možete saznati više o našem Autounion centru, informisati se o našim uslugama ili brzo i jednostavno postaviti pitanje o željenoj usluzi putem elektronske pošte ili telefonom. Naši zaposleni poslati će odgovor u najkraćem roku ili Vas kontaktirati telefonom.

Nadamo se da ćete u ovom virtualnom obilasku našeg preduzeća  pronaći potrebne informacije, te dobiti potpuniju sliku o širokom spektru naših usluga.

Zahvaljujemo na posjeti.

Vaš Autounion

 

Galerija slika:

Autounion - novi objekat - Sve na jednom mjestu...
Autounion - novi objekat - Sve na jednom mjestu...
Autounion - novi objekat - Sve na jednom mjestu...
Autounion - maloprodaja
Caffe bar
Autounioin - Auto servis

 

Besplatna montaža i balansiranje

U vulkanizerskoj radnji koja se nalazi u sklopu Autounion centra nudimo Vam  besplatnu montažu i balansiranje za sve gume kupljene u našoj prodavnici.

Reglaža prednjeg trapa

U servisnom centru Autounion u ponudi je nova usluga reglaže prednjeg trapa za sve vrste automobila. Reglaža se vrši sa najmodernijim uređajem Geoliner 550 Prism.